Sjösättningsramper

Sjösättningsramper

OM bloggen

Alla skall ju ha en blog, har jag hört..
Så jag kände ett behov utav att hålla koll på alla sjösättningsramper, kommentarer emottages !!
Det finns fler, Jag rekommenderar LM-dyk som gjort vad jag helst ville, lägga det som en WIKI!

Stäket

SjösättningsramperPosted by Janne Sat, May 31, 2008 22:04:09
Idag på eftermiddagen åkte jag till Stäket för att prova den ramp som komunen rekomenderar. Rampens adress är Uddnäsvägen 1 Rampen är fin, ganska brant med brygga intill, jag har svårt att bestämma mig ifall staketet på bryggan var till hjälp eller mest i vägen men vore jag själv är det nog mest bra.
Den största nackdelen med Stäket är att det är ytters begränsat med parkeringsmöjligheter, det finns ett 10-tal platser intill men dessa fylls snabbt.
På andra sidan vägen finns en grusplan som ahr varit parkering men nu i år har det kommit upp zonförbudsskyltar på denna. Jag var inte ensam om att parkera där det verkar vara många som parkerar där av vana, Utav andra jag talat med får man nästan garanterat P-böter om man ställer sig på vägen så jag vet inte hu komunen tänkt, kanske nån miljöidé att man ska ta med båttrailern efter bussen eller nåt sånt.. Vid en senare kontroll fann jag parkeringsmöjligheter ett hundratal meter längre söderut, utanför båtklubben..  • Comments(3)//blog.wannman.org/#post5